Home
DETACHERING, INTERIM MANAGEMENT, WERVING EN SELECTIE, EXECUTIVE SEARCH EN HR-SERVICES VOOR PROFESSIONALS IN COMMERCIEEL MANAGEMENT, MARKETING, COMMUNICATIE EN SALES
Snel zoeken
Zoeken in hele website

Privacy Policy

Wat doen we met je gegevens?

Projactive werft, selecteert en bemiddelt professionals voor hogere functies in commercieel management, marketing, communicatie, pr en sales. We doen dit in opdracht van bedrijven, overheid en instellingen. Uit hoofde van haar diensten, werkzaamheden en activiteiten ontvangt Projactive veel gevoelige informatie van organisaties en kandidaten. 

Uiteraard gaan wij daar uiterst integer mee om. Graag zetten wij in deze policy het een en ander uiteen. Overigens kunnen contactpersonen bij bedrijven en kandidaten altijd bij ons navragen, welke specifieke informatie we hebben verzameld en bewaard en met welk doel.

Website
Een bezoek aan onze website is geheel vrijblijvend. Via een statistiekprogramma registreren we het aantal bezoekers en welke pagina's zij bezoeken. Op deze manier willen we onze site steeds weer verbeteren. Deze rapporten zijn geheel anoniem. We hebben geen kennis van de identiteit van de bezoeker.  

Jobagent
Bezoekers kunnen een jobagent aanmaken, om in hun mailbox de nieuwste vacatures en projecten te ontvangen. We vragen vanzelfsprekend een emailadres om de vacatures te kunnen mailen. Ook kunnen kandidaten aangeven uit welk vakgebied of vakgebieden ze vacatures of projecten willen ontvangen. Verder vragen we geen hiervoor persoonsgegevens. Het emailadres verstrekken we niet aan derden.  

Inschrijven
Kandidaten kunnen zich via onze website inschrijven en solliciteren.  We stimuleren kandidaten om het aanmeldformulier zo volledig en secuur mogelijk in te vullen. We gebruiken deze informatie, om een match te kunnen maken tussen de ambities en wensen van de kandidaat en het vacatureprofiel van een opdrachtgever. 

We slaan deze informatie op in een bestand. We verstrekken deze informatie niet aan een opdrachtgever, zonder vooraf contact met de kandidaat te hebben. Aan andere partijen verstrekken we de informatie al helemaal niet. 

Van uw inschrijving en/of sollicitatie krijgt u per email een bevestiging.