Home
DETACHERING, INTERIM MANAGEMENT, WERVING EN SELECTIE, EXECUTIVE SEARCH EN HR-SERVICES VOOR PROFESSIONALS IN COMMERCIEEL MANAGEMENT, MARKETING, COMMUNICATIE EN SALES
Snel zoeken
Zoeken in hele website

Routebeschrijving Bilthoven

Via de A1 vanuit Amsterdam
Rijdend vanuit de richting Amsterdam volgt u de A1 richting Amersfoort. Op het knooppunt Eemnes volgt u de aanwijzingen Hilversum A27 Almere Utrecht en houdt rechts aan naar de A27 richting Utrecht. Op de A27 neemt u afslag 32 (Bilthoven). Op de afslag links aanhouden naar de N234 richting Bilthoven/Soest. Na circa 2 km op de provinciale weg rechts afslaan naar de Gezichtslaan. Deze weg blijven volgen en aan het eind rechts afslaan naar de Soestdijkseweg Noord.Weg vervolgen naar de Jan Steenlaan, sla vervolgens linksaf naar de Spoorlaan. Neem op de rotonde de 1e afslag naar de Soestdijkseweg Zuid. U vindt Projactive na ca. 350 meter aan de rechterkant van de weg.   

Via de A27 vanuit Utrecht / Almere
Op de A27 neemt u afslag 32 (Bilthoven) en volgt de N234 richting Bilthoven/Soest. Na circa 2 km op de provinciale weg rechts afslaan naar de Gezichtslaan. Deze weg blijven volgen en aan het eind rechts afslaan naar de Soestdijkseweg Noord. Weg vervolgen naar de Jan Steenlaan, sla vervolgens linksaf naar de Spoorlaan. Neem op de rotonde de 1e afslag naar de Soestdijkseweg Zuid. U vindt Projactive na ca. 350 meter aan de rechterkant van de weg.   

Via de A28 vanuit Amersfoort / Utrecht
Op de A28 neemt u afslag 2 (De Uithof) en houdt rechts aan richting De Bilt. Bij het eerste grote kruispunt rechtdoor en deze weg richting Bilthoven circa 3 km blijven volgen tot ca. 350 meter voor het spoor. U vindt Projactive aan de linkerkant van de weg, vrij snel na het 3e stoplicht. 

Parkeren
Op ons terrein hebben wij enkele bezoekersparkeerplaatsen, maar u kunt ook op de Soestdijkseweg parkeren (onbetaald).

Met het openbaar vervoer
Projactive is uitstekend per openbaar vervoer te bereiken. Ons pand bevindt zich circa 350 meter ten zuiden van NS Station Bilthoven. Lopend vanaf het perron komt u bij de Soestdijkseweg en gaat rechtsaf. Na circa 350 meter vindt u Projactive aan de rechterkant.


Projactive B.V.
Soestdijkseweg Zuid 249
3721 AE Bilthoven
Tel (035) 6475171
info@projactive.nl